Photo Booth

Dupa cum stiti, sau poate unii dintre voi nu au primit astfel de informatii (pentru ca eu de obicei cand ma adresez aici, in scris, imi imaginez ca vorbesc cu aceiasi oameni care imi incanta sufletul si pe Facebook) in weekendul asta am fost cu toate catrafusele la Targul Expo Prichindel. Este un Targ dupa cum ii si sugereaza titlul, dedicat copiilor, cu produse si servicii menite a le face viata, lor si a parintilor, mai usoara. Rolul meu a fost strict de infrumusetare 🙂 .

Am asteptat cu emotie momentul acesta. De saptamani ma tot framantam cum sa pun totul la cale, cum sa le imbin si sa le aranjez astfel incat sa ma reprezinte si in acelasi timp sa fie suficient de compact si de sugestiv. Si nici nu stiu de fapt care a fost cea mai grea treaba. 
A fost un demers foarte constructiv pentru ca mi-am mai conturat si trasat cateva tuse ale personalitatii mele. De pilda am aflat despre mine ca-mi plac foarte mult culorile pastelate, vii, imi plac florile si viata pe care o evoca ele in orice imagine. Imi plac lucrurile pe care le imbini si le potrivesti singur, sa construiesti din obiecte care la origini au alte intrebuintari. Am ajuns la concluzia ca sunt destul de indemanatica si ca-mi place sa lucrez cu mainile foarte mult, iar creativitatea mea devine mult mai activa cand improvizez lucruri si nu doar folosesc lucruri gata cumparate cu functii explicite si mult prea evidente. 

targ copii fotografie stand rame foto display cluj-napoca
Nu a fost usor deloc nici sa le compactez toate intr-un spatiu foarte mic. Cand am mai expus eu lucrari, galeriile erau mai mult decat generoase in spatiu si in felul asta privitorul putea sa contemple si sa aprecieze in tihna imaginile perindate. Am tras aer in piept si am pornit in a expune cele mai reusite dar si mai relevante pentru evenimentul dat si pentru intregul display. Selectia nu a fost prea dureroasa, ma asteptam sa fiu mult mai indecisa, insa am fost inspirata cand mi-am trasat telul, si anume: am incercat sa le aranjez in tonuri de culoare, succesiuni expresive, elemente captivante ochiului. 
Cu cat se apropie un eveniment cu atat ideile imi vin mai frenetic si mi se creeaza o avanlansa de ganduri pe care trebuie sa le sortez si sa le triez. Sunt genul de persoana care functioneaza mult mai bine sub stres si presiune. Pot sa eficientizez mult mai bine orice proiect daca se apropie de deadline. E curios si frustrant binenteles, pentru ca la final cazi lat de oboseala si sfarseala psihica. Dar cum alte momente de stres si presiune nu prea am in ultima vreme… pe asta am gustat-o la maxim :). Toata saptamana m-am tot muncit sa gasesc o metoda de a ascunde peretele si masa din dotare, dar intr-un mod care sa-mi permita si sa-mi expun fotografiile intr-o maniera atuentica si deloc plicticoasa. De nu mi s-au perindat prin fata ochilor placaje si scanduri, etajere si trepiede…. si in ultima seara inainte de deschidere, dupa multe cautari si pe net, unde probabil ochiul meu a prins ceva imagini dar nu le-am putut fixa in minte… mi-a venit ideea de a folosi niste cutii de lemn si cea mai buna si mai ieftina solutie au fost lazile de fructe. Da. Daca ati trecut joi seara pe Eroilor si ati vazuto  persoana contorsionandu-se si facand slalom printre pietoni cu 5 cutii de lemn in mana, aia eram eu . Pasul il aveam apasat, privirea inainte 🙂 iar in gand aveam o mantra : mai e putin, mai e putin, mai e putin… pana la masina. 
targ copii fotografie stand rame foto display cluj-napoca
Dupa efortul cu lazile, restul a fost aproximativ usor. Mai aveam doar de scos cartile de vizita, sigla si brosurile de la print, cumparat vazele, florile, ramele, materialele, borcanul, bomboanele (pe care pe toata perioada targului am uitat complet sa le ofer vizitatorilor , shame on me!.. ). De acasa mi-am adus niste albume de arta pentru ca ma reprezinta si de asemenea aveau scop utilitar ( stabilizau rafturile din lazi), un ceainic rosu, pentru ca era cea mai stridenta culoare si un element necesar de armonizare si de asemenea pentru ca depanarea amintirilor si rasfoirea albumelor foto sau de arta se face la un ceai bun. 
targ copii fotografie stand rame foto display cluj-napoca

targ copii fotografie stand rame foto display cluj-napoca

targ copii fotografie stand rame foto display cluj-napoca

targ copii fotografie stand rame foto display

targ copii fotografie stand rame foto display

targ copii fotografie stand rame foto display
Simt ca deja am intrat in prea multe detalii, si nu am zis nimic despre targ in sine.
Nu-s foarte multe de zis decat ca m-am simtit mai bine decat mi-as fi putut inchipui. Mi-a facut placere sa vorbesc cu oameni. Mi-au prins foarte bine aprecierile si mai ales expresiile fetelor lor cand vedeau fotografiile. Ma bucur enorm sa vad ca pot contribui la a aduce un zambet pe fata unui om prin munca pe care o fac. 
A fost o experienta nemaipomenita si din punct de vedere al business-ului. Insa astfel de aspecte nu prea imi place sa le exprim aici. Asta e un blog a carui menire este sa il faca pe cititor sa zambeasca, sa ma cunoasca sa stie cine sunt, cum sunt, ce gandesc si cum se tzese firul povestilor din spatele obiectivului. 
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s