15 lucruri pe care ar trebui sa le stii daca traiesti cu un fotograf de nou-nascuti

De cand am facut pasul asta, de a-mi schimba cariera am incercat sa nu alterez prea mult viata celor din jur, sau daca tot au fost schimbari, am incercat sa le fac cat mai placute. Aici mi-a reusit mai ales cu Irina. Ea cred ca simte beneficiile timpului petrecut impreuna :). Nu stiu insa despre A Asa ca am incercat sa ma pun in pielea lui si sa observ niste lucruri :). Am alcatuit o lista cu astfel de observatii:

1. Cand mergi la cumparaturi, ea se indreapta tinta la raioanele cu paturi, cosuri si alte chestii care nu-s de fapt pentru casa ta .

2. Acum e mai simplu cand trebuie sa-i faci cadou, poate fi : intre un obiectiv, vreun gadget foto sau alte paturi si materiale pufoase. (neaparat intr-o culoare)

3. Cand  redecorezi camera,  trebuie creat un spatiu special pentru obiectele de recuzita.

4. Un alt colt il dedici  masinii de cusut, cutiilor cu diferite fire, gheme, materiale, care asteapta sa fie transformate in ceva caciulite sau chestii, care nu-s pentru copilul tau.

5. Cea mai mare dorinta este sa se mute in studio! (pentru toata lumea)

6. Bookmarkul e mereu plin cu linkuri catre tutoriale cu pozitii pentru bebelasi si articole cu iluminat si compozitii si alte asemenea lucruri, iar despre harduri, sa nu mai vorbim ca sunt deja 80% pline.

7. Stii deja ce trebuie sa-i cumperi de ziua ei. Un alt hard 🙂

8. Monitorul pe care il ai, si care de altfel reda filmele chiar ok, se pare ca nu este suficient de bun si trebuie cumparat altul .

9. Daca crezi ca macar in masina barbatul este stapan, te inseli amarnic. E de asemenea plina, si nu doar portbagajul, cu stative, cosuri, genti.  Toate trebuie transportate la client si de cele mai multe ori stau la ultimele etaje, fara lift. Cum stii asta? Ai ghicit! Doar nu o lasi sa faca pe magarusul de una singura.

10. Costumatia de munca consta in trening sau pijama, iar programul este nelimitat.

11. Nu mai este o surpriza sa ajunga in pat la 3 noaptea, dupa ce s-a conectat la ceva curs online de pe diferite meridiane ale lumii.

12. Cand vezi vreun obiecat care ii capteaza atentia, si are dimensiunea vreunui bebelas, deja nu mai trebuie sa stai prea mult pe ganduri la ce ar putea sa-i foloseasca.

13. Sambetele trebuie trezirea se face la 7, pentru ca, binenteles, cei de pe Osser sunt la fel de matinali, si-ti vor vinde alte chestii ciudate, care nu-s pentru casa.

14. Ultima esarfa pe care i-ai cumparat-o a ajuns pe fundul unui bebelus.

15. Fotografiile cu copilul tau, toate editate si selectate (neaparat), pot umple deja o biblioteca.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s