Lizuca

V-am facut putin sa asteptati nu-i asa? Putin de tot. Am fost destul de ocupata adevarul e. Da. Sa stiti ca incepe sa prinda un contur toata aceasta framantare, aceste incercari de a imbina textilele si culorile. Da Da. Am avut cateva zile intregi de studiu si cugetare.  Cateva zile de vizitat mercerii si magazine de materiale.

Deci am stat si am cugetat si iata la ce m-am gandit. Mi-am zis eu asa, ca trebuie sa fie un motiv pentru care ma atrag toate aceste lucruri facute de mana si faptul ca vreau sa stiu cum se realizeaza. Nu e doar ca sa-mi tin mintea ocupata pana ies din concediul de maternitate. E mai mult de atat. Vreau sa o inconjor pe Irina de autenticitate, voiosie, obiecte naturale si placute la atingere. Vreau ca obiectele din jurul ei sa fie atinse de mana omului si nu de masini pentru ca prea e totul superficial in jurul nostru, prea multe obiecte dezgolite de umanitate, anoste, in serie, pe care se citeste din avion crasa nevoie de profit a producatorilor in detrimentul celui care ajunge sa le foloseasca.

Poate e un sentiment ancestral care vine o data cu o noua generatie. Poate e modul inconstient prin care transmitem mai departe din datini, ca un fir rosu care transcende prin noi. Nu stiu. Ceea ce stiu este ca ne produce o mare bucurie, nu doar mie, dar si ei pentru ca… ia priviti mai jos, vreau sa v-o prezint pe Lizuca. Este noua prietena a Irinei. S-au placut din prima clipa, de cum s-au imbratisat 🙂

DSC_0037 DSC_0038 DSC_0043 DSC_0045

Nu-i asa ca e simpatica? Mi-e drag de ea. Asa de bine se integreaza in familia noastra deja. Lizuca presimt ca este inceputul unei lungi prietenii 🙂 . N-am apucat sa le fotografiez impreuna inca, dar va ofer cu ocazia asta posibilitatea sa va imaginati un omulet curios si nelinistit care intalneste un obiect curios.  “Hi!…. Ce sa fie? Ce e asta? Imi zambeste… Mie?!” Un zambet apare timid intr-un coltisor, inca un moment scurt de ezitare si cu o miscare brusca, o napustire …. Gata! S-au imbratisat. 🙂

Sa stiti ca mai exista cateva creaturi din astea jucause si adorabile in cufarul imaginatiei mele. In curand le veti intalni. Pana atunci cred ca v-am furat un zambet.

Advertisements

One thought on “Lizuca

  1. chiar mi-ai furat un zambet! mi-am imaginat zambetul timid-strengaresc al Irinei! noua ta creatie arata incredibil si e o dovada a faptului ca esti un talent nativ, care acum se descopera pas cu pas.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s