Home sweet home

Mi-am propus sa invat si sa tricotez. Credeam ca e mai dificil, avand de lucrat cu doua ace, insa nu  a fost prea greu.

Imi place cel mai mult la genul asta de activitate ca pot sa-mi creez o atmosfera de casa, de cuib, calda, unde mereu ruleaza o muzica buna pe fundal iar cele doua maini se sucesc in ritm. Am cautat indelung aceasta intimitate a caminului si caldura ce ti-o confera.

Dupa ce am plecat de acasa, de la ai mei, cu atmosfera din caminul studentesc, iar apoi experientele de prin chirii din care,  oricat te straduiesti, nu reusesti sa scapi de senzatia de provizoriu, am simtit mereu nevoia sa imi creez un mediu de Acasa, unde sa se simta prezenta umana. Nici pe perioada cat eram la job de la 9 la 6 nu am simtit ca locuim intr-o casa a noastra, ci intr-un spatiu amenajat, unde nici praful nu-si gasea locul.

De multe ori nu mai stiam unde imi pusesem obiectele prin casa, pentru ca trecea ft mult timp de cand nu deschideam un sertar.

Dar acum. Acum nu mai e o problema ca pana si praful se simte bine la noi pana nu-l hashaiesc  :). Imi iubesc casa, iubesc pana si faptul ca Irina isi lasa degetele peste tot, televizorul intr-o perioada avea propriul filtru de lumina pixelat cu amprente dulci si lipicioase. Am reusit sa frunzaresc o sumedenie de carti pe care planuiesc sa le citesc, si pe care uitasem ca le am, pentru ca nu ma atinsesem de ele. Dar acum imi trec prin maini zilnic, mai ales cele de pe rafturile de jos. picisto-20130119072207-322045

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s